Overnachten en eten in Palogne

Indicatieve status:

  • Taverne: 10:00 - 18:00

Volledige openingstijden

Barbecue

Bij elkaar komen rond de barbecuetent

Voor al uw evenementen bieden wij een “Barbecue-cateringservice”.

Wat dit inhoudt?

We bereiden alles voor en steken de barbecue aan,… u hoeft alleen maar de hapjes te laten garen en te genieten!

Samenstelling van het buffet, voor één persoon:

1 worstje, 1 runderkebab van 150 g, 1 kipdrumstick, bereide salades van tomaten, witte kool, sla, geraspte wortelen, gepofte aardappelen, 3 sauzen. Voor vegetariërs is een andere samenstelling mogelijk.

Prijs 2024

Voor groepen vanaf 15 personen:
21 € / pers.
(15 € voor kinderen – 2 vlees)

We kunnen u ook een huisgemaakt aperitief serveren op aanvraag.

 

Op reservering bij :

086/21.24.25 of taverne@palogne.be

Een moment van gezelligheid in de Taverne

“Al Gatte d’or”

Gelegen in een lus van de rivier in het hart van het Domein van Palogne, verwelkomt onze Taverne u in een natuurlijke omgeving voor een welverdiende gastronomische pauze. Geniet van het terras in de zon, in de schaduw van een parasol of onder de overdekte en indien nodig verwarmde pergola.

Ontdek onze streekspecialiteiten of neem even de tijd om te genieten van een zoete of hartige pannenkoek of een drankje! We bieden zes soorten bieren van het vat, waaronder “Ferrusienne” en “La Lognarde“, het exclusieve bier van het Domein, evenals vele andere speciaalbieren…

Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin naast de Taverne, kunnen de ouders, terwijl ze hun peuters in de gaten houden, genieten van een welverdiende pauze onder het genot van een drankje.

Gratis toegang tot de speeltuin met uitzicht vanaf het terras.

Een paar dagen gezamenlijk de batterijen weer opladen

Kajak langs de Ourthe

Het Domein van Palogne biedt drie groepsverblijven (60 bedden, 44 bedden of 21 bedden), deze verblijven bestaan uit slaapzalen met daarnaast gemeenschappelijke ruimtes, een koelkast, vriezer, centrale verwarming, barbecue en picknicktafels.

Verblijven op een ideale locatie

Hun troef? De ligging: de Ardennen en zijn landschappen, de vele bezienswaardigheden en de gezelligheid! Dankzij de ligging in de directe omgeving van het terrein van het Domein en ook op het Domein zelf, kan men profiteren van een unieke natuurlijke omgeving en van de faciliteiten en activiteiten van het Domein van Palogne. Mountainbiken, e-mountainbiken, kajakafdalingen, bezoeken aan de Burcht van Logne, het Burchtmuseum, wandelingen: de belofte van een geslaagd verblijf met afwisselende activiteiten, er is voor ieder wat wils. He Domein van Palogne ligt in de buurt van Durbuy, Hamoir en Ferrières: het biedt de gelegenheid om te genieten van de charme van het kleinste stadje ter wereld of om Hamoir en het mooie dorp Ferrières en zijn speelgoedmuseum te ontdekken. Op slechts enkele kilometers afstand ligt ook het dorp My, dat tot een van de mooiste dorpen van Wallonië is uitgeroepen.