COVID-maatregelen: Behalve voor de taverne, is reserveren sterk aanbevolen. Het dragen van een masker is verplicht binnen, betaling per kaart indien mogelijk, respecteer de social distancing, was regelmatig uw handen en hoest in je elleboog. DANK U

Met steun van de Provincie Luik, Wallonië en de Federatie Wallonië-Brussel.

In overeenstemming met de sanitaire maatregelen zijn we momenteel tot nader order gesloten – we zullen u zeker op de hoogte houden van onze heropening!
We kijken ernaar uit u opnieuw welkom te mogen heten in het hart van de natuur, zorg goed voor uzelf.

Contact en info

Meestgestelde vragen

Is het Domein ook open in het weekend, in de schoolvakanties en op Belgische feestdagen?

Ja natuurlijk! Het Domein van Palogne is het hele jaar door geopend (met uitzondering van 25 december en 1 januari). Echter, sommige activiteiten zijn in de winter niet toegankelijk, zoals het kajakken, of zijn voor groepen alleen toegankelijk op reservering; dit is het geval bij de Burcht van Logne. De activiteitenschema’s variëren naargelang het seizoen: u kunt ze op elk moment raadplegen op de homepage van onze website of onder het tabblad dat aan de gewenste activiteit is gewijd.

Geldt er een toegangsprijs voor het Domein?

Nee! Het Domein van Palogne is vrij toegankelijk voor het publiek. U heeft dus gratis toegang tot de parkeerplaats, de Taverne, de speeltuin en de vertrekpunten van vele wandelingen. Als u de burcht en het Burchtmuseum wilt bezoeken of als u wilt gaan mountainbiken, minigolfen, of een andere activiteit wilt uitoefenen dan betaalt u alleen de ticketprijs voor de betreffende activiteit! U kunt uw dag dus naar wens inrichten.

Is er een groepskaart voor de historische rondleidingen?

Ja. Wij bieden een combinatieticket voor de Burcht van Logne, het Burchtmuseum en, als optie, de valkenshow. Zo profiteert u van een voordelig tarief voor uw historische ontdekkingstocht in Logne! Als u niet de mogelijkheid heeft om alles in één dag te bezoeken, kunt u uw bezoek op een andere dag voortzetten, dit combinatieticket blijft namelijk geldig tot het einde van het toeristenseizoen.

Hoe kan ik een bezoek reserveren?

Om u een ervaring in alle veiligheid te bieden, is de reservatie van alle activiteiten ten sterkste aanbevolen.

  • Burcht van Logne en musea: +32(0) 86 21 20 33
  • Mountainbike, minigolf en kajak: +32(0)86 21 24 12
Zijn honden op het Domein toegestaan?

Ja! Op het terrein van het Domein van Palogne zijn onze viervoeters welkom als ze aan de lijn worden gehouden. Honden die onder categorie 1 vallen (mastiff, bordeauxdog,…) of eerder incidenten hebben veroorzaakt moeten verplicht een muilkorf dragen
Let op: bij sommige activiteiten en bezoeken zijn honden niet toegestaan, dit geldt voor kajakken en bezoeken aan de musea en de valkerij.
De Taverne van Palogne heeft een “doggiebar”.

Zijn groepen voor speciale evenementen ook welkom?

Absoluut; afhankelijk van het aantal personen en de gewenste activiteit, kunnen wij u adviseren en begeleiding bieden voor een dag of verblijf op het Domein van Palogne.
Neem hiervoor contact met ons op via dit e-mailadres: infos@palogne.be

Is de site toegankelijk voor PBM?

Dat hangt ervan af. Het Domein is relatief vlak en toegankelijk. Het beschikt ook over twee parkeerplaatsen voor PBM. De Taverne van Palogne is uitgerust met een oprijplaat voor PBM en een toegankelijk toilet in de buurt van de kajakkleedkamers.
De Burcht (hellend pad, trappen, hoogteverschil), het Burchtmuseum en het Maalderij- en bakkerijmuseum (trappen) zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Zie de Access-I Website

U wilt meer informatie of een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Voor algemene informatie of informatie over de Burcht van Logne, het Burchtmuseum en het Maalderij- en bakkerijmuseum: +32(0) 86 21 20 33 / infos@palogne.be
Voor de Taverne: +32(0) 86 21 24 25 / taverne@palogne.be
Voor de receptie – kajakken, mountainbiken, minigolf: +32(0) 86 21 24 12 / sport@palogne.be

Vind ons:
Plaats van het museum en administratieve zetel:
1, rue de la Bouverie – 4190 Vieuxville
Ferme de Palogne – toegang tot het kasteel, sportreceptie, taverne, parking:
6, route du Palôgne – 4190 Vieuxville

Contactformulier:

  • Les données à caractère personnel que vous soumettez via ce formulaire seront utilisée uniquement afin de traiter votre demande, conformément à notre politique de confidentialité.
Messire Waleran - Groupsverblijf

Werken bij ‘Domaine de Palogne’?

De vzw Domaine de Palogne (Domein van Palogne) is gevestigd in de gemeenten Ferrières en Aywaille en stelt heel wat werknemers uit de toeristische sector in de regio, met uiteenlopende profielen, te werk: buschauffeurs, receptionisten, coördinatoren, middeleeuwse entertainers, sportinstructeurs, natuurgidsen, keukenmedewerkers, barmannen/vrouwen, onderhoudsmonteurs, technici en meer. l’ASBL du Domaine de Palogne occupe dans le secteur du tourisme de nombreux travailleurs de la région possédant des profils très variés : chauffeur/euse de bus, agent/hôtesse d’accueil, coordinateur/trice, animateur/trice médiéval, animateur/trice sportif, guide nature, commis de cuisine, barman/maid, agent d’entretien, technicien(ne) de surface, ….

Bent u op zoek naar een stabiele baan in een cultuurrijk kader?
Bent u toe aan een nieuwe professionele uitdaging in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving?
Bent u werkzoekende en op zoek naar een zomer- of weekendbaan?
Heeft u een passie of beschikt u over een specifieke vaardigheid?

Wij bieden u de mogelijkheid om deel uit te maken van een van onze dynamische teams, en bieden veelzijdig en afwisselend werk.
Neem contact met ons op, we verwelkomen u graag!

Per e-mail : marianne@palogne.be