Het Domein van Palogne biedt drie soorten verblijven:

"Messire Waleran" - 60 bedden

In een paar woorden…

Waleran? Dit verblijf is vernoemd naar Waleran (1180-1226), hertog van Limburg en markies van Aarlen. Hij was de tweede man van gravin Ermesinde van La Roche en van Durbuy, ze was ook gravin van Luxemburg. Messire Waleran is ook een van de hoofdrolspelers in de legende van de “Gouden Geit” (la Gatte d’or) – de legende van de Burcht van Logne en zijn beroemde schat!

Het verblijf “Messire Waleran” bevindt zich op het terrein van de “Ferme de Palogne”. Het ligt dus dicht bij de speeltuin, de sportvelden, de minigolf en de jeu-de-boulesbaan. Het verblijf beschikt over een centrale verwarming en is buiten voorzien van een barbecue en picknicktafels.

Begane grond: keuken uitgerust met magnetron, oven, koelkast, vriezer, kookplaatjes, vaatwasser, percolator, servies en pannen, kamer met open haard, vergaderruimte met whiteboard, een televisie en een DVD-speler.

1e verdieping (36 bedden): 1 grote slaapzaal in 2 delen met in totaal 14 stapelbedden, 1 kleine kamer met 6 bedden en 1 kleine kamer met 2 bedden.

2e verdieping (24 bedden): 1 grote slaapzaal in 2 delen met in totaal 18 bedden, 1 kleine kamer met 4 bedden en 1 kleine kamer met 2 bedden.

Sanitaire voorzieningen

Op de begane grond: 2 toiletten.
Op de 1e verdieping: 2 douchecabines, 4 gemeenschappelijke douches, 3 wastafels, 2 toiletten.
Op de 2e verdieping: 2 douchecabines, 4 gemeenschappelijke douches, 3 wastafels, 2 toiletten.

"Les Lognards" - 50 bedden (inclusief 6 comfortabele opklapbedden)

In een paar woorden…

Les Lognards? Dit verblijf is vernoemd naar de geduchte krijgers en beruchte vervalsers, ook wel “Sangliers des Ardennes” (everzwijnen van de Ardennen) genoemd, die hun toevlucht hadden gezocht in de Burcht van Logne!

Het verblijf “Les Lognards” bevindt zich halverwege tussen het Burchtmuseum en de “Ferme de Palogne”; het biedt een grote groene buitenruimte die ideaal is om te spelen, met barbecue-hoek en picknicktafels langs de rustig kabbelende Lembrée. “Les Lognards” is voorzien van centrale verwarming.

Begane grond: keuken uitgerust met magnetron, oven, koelkast, vriezer, kookplaatjes, vaatwasser, percolator, servies en pannen, eetkamer, zithoek, vergaderruimte of klaslokaal met een whiteboard en een televisie met HDMI-aansluiting en een DVD-speler.
Garage met bergruimte voor schoenen en een kapstok.

1e verdieping (25 bedden): 9 kamers van 2 tot 4 bedden waarvan 1 kamer met 4 bedden met eigen badkamer en 1 kamer met 2 bedden met eigen douche.

2e verdieping (19 bedden): 6 kamers van 2 tot 6 personen, waarvan 1 kamer met 2 bedden met eigen douche.
Er zijn 6 comfortabele opklapbedden beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen

Au 1er étage : 4 douches et 3 toilettes dans le couloir. Lavabos dans les chambres.
Op de 2e verdieping: Douches en wastafels in de slaapkamers. 2 toiletten in de gang.

"Dame Marthe" - 21 bedden

In een paar woorden…

Marthe? Het verblijf “Dame Marthe” is ter nagedachtenis vernoemd naar de hoofdpersoon van de legende van de Gouden Geit – de legende van de Burcht van Logne.

Dit verblijf bevindt zich op het terrein van de “Ferme de Palogne” en beschikt daarom over de buitenfaciliteiten van het Domein: speeltuin, sportvelden, minigolf, jeu de boules, barbecue-hoek, picknicktafels. “Dame Marthe” is voorzien van centrale verwarming.

Op de begane grond: keuken uitgerust met magnetron, oven, koelkast, vriezer, kookplaatjes, vaatwasser, percolator, servies en pannen, eetkamer met open haard.

1e verdieping: 1 slaapzaal met 12 bedden (6 stapelbedden)

2e verdieping: 1 slaapzaal met 9 eenpersoonsbedden

Sanitaire voorzieningen

De 2 slaapzalen zijn uitgerust met wastafels.
Op de begane grond: 2 toiletten – 2 douches – 2 wastafels.