Mountainbikeverhuur in de Ardennen

Sport icon

Prijs VTT 2023

Traditionele mountainbike
1/2 dag: € 21 - 1 dag: € 26

E-mountainbike (elektrische mountainbike)
1/2 dag: € 36 - 1 dag: € 46

Indicatieve status:

 • Mountainbikeverhuur en minigolf: 9:00 - 17:00

Volledige openingstijden

Goed om te weten:

 • Aan groepen van 20 of meer personen wordt een korting van 10% toegekend (op voorwaarde dat één persoon voor de hele groep betaalt).
 • De toegang tot het hoofdterrein, de speeltuin en de parkeerplaats is gratis!
 • Aan het Domein van Palogne is het label “Fiets Welkom” toegekend.
 • Komt u met uw eigen fiets naar het Domein? Onze receptie biedt u gratis gebruik van een vaste fietspomp en de mogelijkheid om kleine reparatiebenodigdheden aan te schaffen (binnenband, reparatiesetje, …).
 • Overdag kunt u voor een hapje of drankje terecht op het gezellige terras van de Taverne van Palogne. Pannenkoeken, Luikse ballen, steengrillgerechten, maar ook talrijke streekbieren en lokale producten zullen jong en oud in verrukking brengen. Pannenkoeken, Luikse ballen, steengrillgerechten, maar ook talrijke streekbieren en lokale producten zullen jong en oud in verrukking brengen.

Praktische informatie en veiligheid

 • Mountainbiken is een fysieke activiteit die om een minimale fysieke conditie vraagt, zonder ernstige gezondheidsproblemen (geen risico door hartaandoeningen,… )
 • De helm wordt gratis ter beschikking gesteld en is verplicht voor kinderen onder de 14 jaar. Het dragen van een helm wordt ook sterk aanbevolen voor volwassenen. Il est également très vivement recommandé pour les adultes.
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden en de zonuren raden wij u aan om water en geschikte/reservekleding mee te nemen.

Het hele team van het Domein staat tot uw beschikking en heet u vriendelijk verwelkom!

Ontdek de Belgische Ardennen vanaf het Domein van Palogne op de mountainbike

Een fietstocht met de mountainbike is de perfecte gelegenheid om met familie of vrienden de natuurlijke omgeving van het Domein van Palogne te ontdekken. Naar Durbuy, Ferrières en Hamoir, De regio rond Palogne zit vol pittoreske paden om te verkennen, prachtige uitzichten en mogelijkheden voor sightseeing!

Het Domein biedt meer dan150 huurfietsen in allerlei maten, zowel voor kinderen als volwassenen, evenals 16 elektrische mountainbikes. Beleef samen met familie of uw team het plezier van een avontuurlijke tocht in de natuur. Drie bewegwijzerde fietsroutes vanaf het Domein, en de pre-Ravel vanaf de “Ferme de Palogne” verbinden Palogne met Durbuy, Hamoir en Comblain-au-Pont! Ons gepassioneerde fietsteam kan u bij de receptie van het Domein adviseren over fietsroutes voor alle niveaus en alle wensen. Er zijn ook routekaarten te koop.

De “Transferusienne” te voet, met de fiets (mountainbike) of te paard!

De “Transferusienne” is een toeristische route van 20 km (enkel bestemd voor zachte vormen van mobiliteit) die over de oude tramlijn tussen Comblain en Manhay loopt, door het Domein van Palogne gaat, de gemeente Ferrières doorkruist en Werbomont met Xhoris verbindt. Deze route is in beide richtingen voorzien van bewegwijzering en sluit aan op de RAVeL van de Ourthe in Comblain-la-Tour!

Ontdek de “Transferrusienne”

Familie mountainbiken

VTT en E-VTT verhuur

Chargement en cours...
Koppels mountainbiken

Wat u moet weten over uw fietstocht:

 • Meld u met een identiteitsbewijs bij de SPORT-receptie van het Domein.
 • De helm wordt gratis ter beschikking gesteld.
 • We bieden ook gratis toegang tot de kleedkamers.
 • Voor ieders veiligheid geven we de voorkeur aan betalingen met een betaalkaart.
 • U krijgt gratis een reparatieset (één per groep) te leen.

Maak uw bezoek compleet…

Via onderstaand menu kunt u meer natuuractiviteiten ontdekken om in beweging te komen in Palogne: